Onze Praktijk

Wie zijn wij?

NKDC – Noorderkerk Dental Center staat in de regio bekend als een tandheelkundige kliniek waar naast de algemene praktijk ook specifieke behandelingen worden uitgevoerd. Wij zijn een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde. Voor kindertandheelkunde geldt dat de kosten voor hulp tot 18 jaar vergoed wordt vanuit de basisverzekering.

Meegaan met de tijd.

Inmiddels is ons team uitgebreid tot zeven tandartsen met elk hun ervaring op een speciaal vakgebied. Binnen onze praktijk verrichten wij implantologie, kindertandheelkunde, orthodontie en parodontologie.:
Ook beschikken wij over een eigen tandtechnicus en protheticus.

Sinds 2016 zijn esthetische behandelingen zoals tanden bleken uitgebreid met gelaatsverzorging zoals botox- en filler-behandelingen. Deze esthetische/cosmetische-behandelingen worden onder gebracht in een aparte entiteit op dezelfde locatie op zaterdagen. Nadere informatie volgt.

NKDC heeft ook het bleken van tanden in haar programma. Dit doen we zeer zorgvuldig ná controle van een tandarts en een mondhygiëne behandeling.

NKDC heeft drie mondhygiënisten en drie preventiemedewerkers werkzaam die uw gebit preventief onderhouden.
Samenwerking en overleg met u als patiënt is belangrijk, want hoe gezonder uw gebit, hoe minder kosten.

De kliniek

NKDC heeft het Roodent Hygiëneprotocol ingevoerd. Dit betekent dat al onze mensen een infectiepreventietraining hebben gevolgd, waarbij een nog hogere kwaliteitstandaard aan onze patiënten kan worden gegarandeerd. Regelmatig wordt door CFSI een scan/controle uitgevoerd op onze kwaliteit en hygiëne.

Dermatologie

Voor meer informatie over de dermatologische behandelingen die in onze praktijk plaatsvinden kunt u informatie vinden op www.noorderkerkskinplan.nl.

– De Praktijk – Noorderkerk Dental Center – NKDC – Tandarts Haarlem –


Leave a Reply

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
8:00u-12:30u & 13:15u-17:00u
Vrijdag:
8:00u-12:00u & 12:45u-16:00u
Avondopening & Zaterdag:
Op afspraak

Contact

Noorderkerk Dental Center
Tel : 023-5268600
E-mail : [email protected]
Website : www.nkdcbv.nl

Velserstraat 77
2023 EB Haarlem

Noorderkerk Skinplan
Tel : 023-5268600
E-mail: [email protected]
Website: www.noorderkerkskinplan.nl